In business, povestile nu sunt despre vise

In business, povestile sunt despre tine si clientii tai, despre puterea ta de a inspira, de a-ti consolida pozitia si de a creste

Iata cum te putem ajuta noi

Noutati

Proiectele noastre si nu numai

Pe blogul Toud scriem despre proiectele noastre. Vei putea vedea aici povestea site-urilor web pe care le-am facut, a brandurilor pe care le-am lansat, a brosurilor create si o serie de simulari cu logo-uri, elemente grafice si chiar elemente de strategie.

. . . am spus povesti despre

 

Noi te ajutam sa
iti spui povestea

Marketing | Design | Branding

Suntem o agentie de marketing si design internationala, cu sediul central in Romania, cu o abordare diferita, cu o echipa premiata, cu focus pe obiective si cu obsesie pentru lucrurile facute impecabil. Cel mai bine vorbesc despre noi faptele noastre. Portofoliul nostru de lucrari este vizibil in zona de blog si de servicii. In plus, vei vedea cat de autentice sunt vorbele de mai sus intr-o discutie fata in fata. Daca ai un proiect in plan, daca vrei sa spui povestea companiei tale si nu stii cum ar trebui sa faci asta, hai sa ne vedem si sa povestim pentru a vedea cum putem sa construim impreuna!

Noi credem in conceptul triple win: compania castiga, clientii castiga si comunitatile castiga. Noi credem in ideea de consum responsabil si nu suntem de acord cu ideea de a face comert cu scopul suprem de a obtine profit. Noi credem in economiile locale si in dezvoltarea sustenabila.