Descarca ghidul de branding Toud

26 de pagini despre branding

Cat de important este brandingul pentru organizatia ta?

Ghidul de branding Toud iti va explica ce este brandingul, de ce e important si iti va arata cum se construieste strategia de brand.

Acest document te va ajuta daca:

  1. Esti in cautarea unor informatii de baza despre branding
  2. Vrei sa construiesti sau sa consolidezi brandul organizatiei tale

Acest document nu te va ajuta daca:

  • Vrei sa aprofundezi notiuni de branding. Pentru obiectivul acesta te putem ajuta cu o serie de titluri de carti pe care le recomadam. Scrie-ne si ne bucuram sa iti impartasim gandurile pe aceasta tema.

Descarca ghidul – esti la un click distanta

logo Toud, Toud, ghid branding

Am creat branduri pentru . . .

logo, logo design, design, logo for brands, by Toud, creare logo, branding

Cateva explicatii suplimentare despre – Ghid branding Toud

Despre branding sunt multe de spus, foarte multe. In functie de nivelul tau de cunostinte si experienta acest ghid de branding poate fi util.

Ghid branding Toud – pentru avansati

Daca deja ai cunostinte despre acest subiect, ghidul de branding te poate ajuta doar pentru structurarea informatiilor. Ne bucuram sa iti fim alaturi si iti lansam provocarea de a ne auzi in scris sau la telefon pentru a discuta despre acest subiect si pentru a face schimb de carti si materiale despre branding.

Ghid branding Toud – pentru oameni din companii

Ne gandim aici la persoanele care au mai degraba cunostinte empirice si mai putin cunostinte teoretice. Ghidul este un instrument ideal, capabil sa puncteze elemente importante, sa sugereze o cronologie a pasilor de creare, consolidare a unui brand, si mai ales sa stabileasca bazele pentru aprofundarea subiectului.

Ghid branding Toud – pentru persoane aflate la inceput de drum

Daca stii prea putine despre branding si te intrebi cum de este posibil ca un numar atat de mare din populatia planetei sa cunoasca nume precum Apple sau Coca-Cola, descarca ghidul de mai sus, va fi primul pas spre intelegerea acestui fenomen. Cu siguranta nu iti vei raspunde la toate intrebarile dupa lecturarea lui, insa vei face un pas mare si sigur spre acest univers.

Credem ca timpul este o resursa foarte importanta in viata fiecaruia dintre noi, de aceea am dorit sa explicam si mai clar utilitatea acestui – ghid branding – pentru a fi limpede ce este si ceea ce nu este el. Iti multumim pentru lectura si pentru download!

Echipa Toud

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns