• O agentie de marketing
  si design altfel

  De ce suntem diferiti?!

Toud este o agentie de marketing si design internationala,
cu o abordare diferita, cu o echipa premiata, cu focus pe obiective si cu obsesie pentru lucrurile facute impecabil. Noi te ajutam sa iti spui povestea.

De ce noi?

De ce sa alegi Toud?

 • Sa pui suflet, sa muncesti mult si sa crezi in perfectiune – acesta este crezul cu care pornim proiectul tau;
 • Punem pasiune in ceea ce facem, ne dedicam si incercam sa obtinem maximul pentru proiectul tau;
 • Intelegem ca succesul nostru depinde de modul in care tu vei pretui colaborarea cu noi;
 • Suntem o echipa tanara, premiata;
 • Avem un numar mare de proiecte in portofoliu, pretuite de noi si de colaboratorii nostri;
 • Punem accent pe o comunicare constanta si transparenta, intervenim, ajutam, reactionam prompt la nevoile tale;
 • Credem ca munca noastra ne reprezinta si de aceea o tratam cu responsabilitate si cu deplin respect.

Viziunea si Valorile Toud

Viziunea Toud

Despre crezul nostru

Marketing-ul este azi mai complex ca niciodata. Totusi relatia client/produs (serviciu) s-a simplificat. Azi conteaza povestea din spatele produsului (serviciului). Pentru a putea performa, o firma, un ONG, o institutie publica sau orice fel de organizatie are nevoie de o poveste care sa  castige increderea si care sa inspire consumatorul.

Cream intr-un mod responsabil povesti, credem in utilitatea lor si in beneficiile pe care acestea le aduc consumatorului. Dincolo de lupta globala pentru profit pe care o consideram negativa, consideram toate mecanismele de marketing ca fiind utile in viata consumatorului. Acestea ii faciliteaza alegerile, ii simplifica accesul la informatii si ii ofera solutii pentru o serie de nevoi sau probleme.

Pasiune

Valorile Toud

Pune suflet, numai asa vei putea crea ceva memorabil, ceva care are puterea sa inspire. Echipa noastra este formata doar din oameni care studiaza mult, care muncesc mult, care au idei, au libertatea de a cauta solutii si de a vedea departe, oameni pasionati, care se bucura de munca si reusitele lor. Credem ca atunci cand pui suflet, munca ta ajunge sa iti aduca impliniri si bucurii care dureaza.

Onestitate

Valorile Toud

Credem in ideea de a fi corect, de a spune adevarul, de a construi corect si loial. Alegem cu responsabilitate clientii si colaboratorii si atunci cand lucram impreuna ne gandim la clientii lor care devin si ai nostri: ii respectam si aplicam acest principiu al onestitatii.

Libertate

Valorile Toud

Numai un spirit liber poate construi ceva diferit, ceva curat. Echipa Toud crede in aceasta valoare si in puterea ei de a aduce inovatie si solutii pentru consumatori.

Echipa Toud

Andreea

Andreea

Copy-writing and English translations

Eu sunt profesoara de limba engleza din agentie. Am terminat Universitatea din Bucuresti. Am o putere nativa de a simplifica lucrurile si de a exprima clar si concis idei. La Toud ma ocup de partea de traduceri si de creatie de texte.

Bucuresti

Dooeol

Dooeol

Advisor

Eu sunt Dooeol, locuiesc in New York. Am o experienta bogata in brand experience si experience design. Am lucrat pentru clienti precum Guardian, Vogue, Bloomberg etc. Sunt cea care indruma, ofera resurse si sprijina echipa in proiectele de branding si design.

New York

Diana

Diana

Social media, advertising and PR campaigns

Pentru mine, comunicarea este un proces continuu de educare a consumatorului. In cei peste 5 ani de PR, marketing si creatie am coordonat peste 70 de campanii si evenimente si am contribuit la cresteri exponentiale in Social Media.

Arges

Lorena

Lorena

Design Strategist

Am absolvit facultatea de arhitectura si am dezvoltat in toti acesti ani o experienta ampla in design. In cadrul Toud ma ocup de strategie si design pentru proiectele din Olanda, tara in care locuiesc din 2010. In munca mea imi place sa descopar si sa evidentiez unicitatea ce confera farmec fiecarui loc, produs sau povesti.

Amsterdam

Dan

Dan

Web development

Eu sunt "responsabilul de coduri" sau cel care dezvolta cod pentru zona de site-uri web. Am dezvoltat un sistem optim prin care reusim sa oferim clientilor atat design cat si dezvoltare web superioare reusind sa pastram deadline-urile.

Bucuresti

Alexandru

Alexandru

Strategy and design

Studiez si activez in zona de marketing de 10 ani. Am fost implicat intr-o serie de proiecte nationale si internationale. Imi doresc sa aduc o schimbare in bine prin tot ceea ce fac. La Toud ma ocup de strategie si design.

Arges

Arabella McIntyre - Brown

Arabella McIntyre - Brown

Partener - Fiction Workshop

Jurnalista, editor, autoare de origine din Liverpool, pasionata de Romania, Arabella este partenerul nostru activ pentru workshopul de scriere creativa. La Toud, Arabella este consultantul nostru in creativitate si inspiratie.

Magura (Brasov)

+

+

Larger team

La Toud experimentam ideea de viziune comuna si de retea extinsa de partneri. Credem in partea pozitiva a globalizarii si incercam sa construim relatii cu oameni si business-uri din toata lumea. Mai multe detalii curand!

Aproape de tine

Sa ne auzim curand!

Noi te ajutam sa iti spui povestea!

Cel mai bine vorbesc despre noi faptele noastre. Portofoliul nostru de lucrari este vizibil pe sectiuni in zona de servicii. In plus, vei vedea cat de autentice sunt vorbele de mai sus intr-o discutie fata in fata. Daca ai un proiect in plan care se potriveste cu expertiza noastra hai sa ne vedem si sa povestim pentru a vedea cum putem sa construim impreuna! 

Toud Marketing and Design S.R.L. este o societate romanesca inregistrata la Registrul Comertului cu nr.  J3/95/2016 avand CIF/CUI: 35445931. Construim pentru tine, pas cu pas!

http://www.anpc.gov.ro/

Noi credem in conceptul triple win: compania castiga, clientii castiga si counitatile castiga. Noi credem in ideea de consum responsabil si nu suntem de acord cu ideea de a face comert cu scopul suprem de a obtine profit. Noi credem in economiile locale si in dezvoltarea sustenabila.

Toud – noi te ajutam sa iti spui povestea