KADRA HR Management publishing design

Content si design cataloage si brosuri Aluterm – KADRA

Despre KADRA

KADRA inseamna cadru, acces liber, protectie si confort in acelasi timp, ordine si eficienta. Pentru noi, toate acestea inseamna, pe scurt, inginerie si profesionalism. Iar pentru partenerii nostri stim ca inseamna incredere.

Cu o experienta de 27 de ani, suntem singura companie din Romania care ofera solutii tehnice integrate de inginerie si management al cailor de acces. Fie ca este vorba de solutii de automatizare a usilor, portilor si ferestrelor, de managementul parcarilor (Parkomatic) sau de sisteme automate de evacuare a fumului, KADRA inoveaza continuu, asigurand partenerilor sai servicii complete, de la consultanta pana la proiectare, executie si mentenanta, totul pentru sporirea confortului si sentimentului de siguranta.

Design cataloage si brosuri KADRA

Colaboram cu KADRA inca de la inceputurile Toud, chiar un pic mai inainte. In cei peste 10 ani de colaborare, am creat pentru Aluterm (actuala KADRA) o serie de brosuri si cataloage, de fapt, cu mici exceptii pe toate.

BikeTower, KADRA, sistem parcare biciclete, smart city

Abordarile au fost diverse, am adaptat cataloage de la furnizori externi, am recreat cataloage pe baza unor informatii si fotografii primite de la furnizorii externi, am creat de la zero cataloage cu solutiile proprii sau am creat mici brosuri conectate la nevoie imediate sau care deserveau nise. De asemenea, am facut si o carte, Cartea Record, cu un design minimalist, menita sa puna in lumina solutiile avansate in materie de usi automate, oferite de KADRA.

The Open Door, publishing design

Cel mai mare catalog este Catalogul CAME cu peste 200 de pagini care contine informatii complete despre solutiile de automatizari de porti CAME si despre feronerie. Unul dintre proiectele noastre  preferate de design de catalog este cel destinat solutiilor de incarcare pentru masini electrice, EvBOX, pentru care am avut o serie de fotografii foarte reusite, oferite de furnizorul solutiei tehnice.

Catalog CAME, catalog prezentare produse, publishing design, design cataloage

Cataloagele sunt facute pentru divizii diverse si contin solutii din domenii diferite: usi automate, bariere automate, aplicatii pentru parcari, porti automate, ferestre automate, policarbonat, pavaje ecologice, statii pentru incarcarea autovehiculelor electrice, usi medicale, usi si cortine rezistente la foc etc.

Sisteme policarbonat brosura prezentare sisteme policarbonat publishing design
Record Romania, publishing design
BikeTower KADRA sistem parcare biciclete smart city publishing design
Protectie la foc brosura de prezentare publishing design
Statii incarcare electrice
Ecoraster pavaj ecologic brosura prezentare
Usi automate pietonale publishing design
Sisteme policarbonat, publishing design
Brosura Tormed, sistem acces automat pentru spitale, KADRA
Brosura usi rapide
Brosura Siatec, UCS green
Brosura Parkomatic, publishing design
KADRA HR Management publishing design
Aluterm brosura prezentare engleza
Trape de fum, policarbonat, catalog prezentare

Efectiv prin aceasta colaborare cu KADRA reusim sa ne conectam cu domenii diferite, sa comunicam cu un public bine definit, dar care difera de la o divizie la alta si sa colaboram cu echipe de marketing din exterior, apartinand furnizorilor si colaboratorilor KADRA internationali (Italia, Germania, Elvetia, Cehia etc.).