Pure Romania, publishing design, design cu scop

Design cu scop: strategia si inspiratia din spatele brosurii Pure Romania

Despre Pure Romania

A fi diferit, a lucra cu pasiune, a inspira oamenii – acestea sunt faptele care definesc atat munca noastra, cat si brandul Pure Romania. Credem ca experienta de a veni in Romania este unica si inspiratoare – „A vedea departe este un lucru, a merge acolo este altul„. Constantin Brancusi.

In primul rand, suntem o echipa de oameni pasionati, iar in al doilea rand, o platforma web care prezinta locuri pure din Romania. Te vom ajuta sa aveti cea mai buna calatorie a vietii tale, in Romania! – Pure Romania

Despre proiect

Acesta este unul dintre primele proiecte Toud. Am realizat pentru Pure Romania o brosura de prezentare pe care urmau sa o foloseasca atat in mediul online, cat si la targurile de turism. Am cautat sa construim un impact imediat prin fotografiile utilizate. De asemenea, ne-am folosit de elemente cheie care prezinta Romania intr-o lumina pozitiva – interviul lui Charlie Ottley BBC cu majestatea sa regele Angliei Charles al III-lea. Am integrat o serie de lucruri iesite din comun despre Romania, pentru a atrage atentia. Am acordat o importanta sporita in potrivirea imaginilor, in armonizarea lor pe pagini.

Privind astazi inapoi spre acest proiect de design de prezentare, la mai bine de 10 ani de la realizarea lui, am spune ca layout-ul este foarte aglomerat si ca scrisul se citeste greu.

Pure Romania Brochure