The Open Door

Cel mai mare eveniment in care ne-am implicat in 2017

In septembrie 2017 a avut loc la Bucuresti evenimentul – The Open Door – reusind sa aduca in lumea arhitecturii si a constructiilor din Romania un suflu nou, curajos. Idei mari, din Europa dar si de peste ocean au prins viata aici, in Bucuresti.

Asa suna promisiunea pe care organizatorii o faceau putin inainte de acest eveniment: The Open Door, evenimentul organizat de Siatec si Agta Record la Bucuresti (Galeriile Galateca), pe 21 septembrie, nu este doar un eveniment de arhitectura si constructii, este si un eveniment despre curaj, despre libertatea de a crea, de a construi, despre frumos si despre viata noastra, a celor care umplem urbea, caci asa cum s-a tot spus, arhitectura proiecteaza spatii pentru oameni.

Si asa a fost, nu numai pentru ca s-a vorbit despre cele mai spectaculoase proiecte ale momentului, (amintim aici, Apple Campus), ci pentru ca profesionistii care proiecteaza si construiesc spatiile de maine au interactionat intr-un cadru al curajului si al abordarilor altfel.

Toud a fost implicat in toate aspectele ale acestui eveniment, de la concept pana la organizare si chiar la realizarea Cartii The Open Door. S-a lucrat foarte bine in echipa si rezultatele au fost foarte bune.

Cartea The Open Door

Pentru noi, un element important a fost Carte The Open Door, care trebuia sa exprime perfect conceptul acestui eveniment. Am pornSalveazait de la ideea de a face o carte despre schimbare, in care ne doream sa includem toate lucrarile Record din Romania, realizate cu sprijinul importatorul Siatec (divizie a Aluterm Group).

Am mizat pe un design minimalist, simbolic si pe o punere in pagina simpla, dar sugestiva.

Mai jos puteti vedea cateva imagini ale cartii The Open Door si o puteti si descarca.

Fotografii de la eveniment, colectia completa in pagina oficial Record in Romania (Fotografii – Record Romania).

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns