Publishing design pentru pentru un furnizor de statii electrice in Romania, Parkomatic

Publishing design EV Station pentru Parkomatic furnizor roman publishing design design de brosuri si cataloage

Parkomatic, divizie a grupului Aluterm, este cel mai mare furnizor de sisteme de parcare din Romania si este unul dintre furnizori principali de statii de incarcare pentru autovehicule electrice. Parkomatic ofera solutii reprezentate de sisteme de management integrat al parcarilor in contextul in care dezvoltarea accelerata a marilor orase aduce cu sine fluxuri crescute de masini atat in parcarile publice, cat si in cele ale cladirilor de birouri. Sistemele automate de parcare si sistemele de acces controlat sunt necesare in organizarea oraselor mari care incep sa adopte conceptul de smart city.

publishing design, design, Toud, brosura, statii incarcari EV, Parkomatic,

Ce am facut noi

Toud a primit sarcina sa creeze pentru Parkomatic o parte din brosurile de prezentare. Noua ne place foarte mult partea de publishing design si ne bucuram pe deplin de fiecare proiect de acest gen. In acest articol vom prezenta o brosura despre numeroasele lucrari pe care Parkomatic le-a efectuat pe teritoriul Romaniei si una despre statiile de incarcare pentru autovehicule electrice. Ambele brosuri respecta identitatea de brand a Parkomatic si layout-ul de grup Aluterm. Brosurile au fost facute atat pentru print, cat si pentru spatiul online.

Pentru a avea un mesaj usor de perceput, am incercat sa aducem un echilibru intre text si partea vizuala, reprezentata de imagini si grafice. S-au folosit fotografii cat mai sugestive pentru a evidentia lucrarile facute de Parkomatic, dar si simboluri pentru elementele cheie. Prin design am cautat sa exprimam personalitatea brandului. De exemplu, in cazul statiilor electrice, am folosit, pe langa culoarea albastru a brandului si culoarea verde pentru a sugera ideea de natura, de protectie a naturii. Informatia este asezata intr-un mod optimizat, pentru asta folosindu-se titluri de dimensiuni mari, multe subtitluri, precum si tabele. Prin intermediul numerelor, scrise cu font de mari dimensiuni, s-a dorit exprimarea rolului pe care Parkomatic il are in materie de furnizor de statii electrice si sisteme de parcare.

publishing design, design, Toud, brosura, brosura lucrari, Parkomatic,

Portofoliu lucrari Parkomatic

Aceasta este brosura in care am strans lucrarile pe care Parkomatic le-a efectuat in Romania. Este o brosura comprehensiva in care sunt prezentate solutiile pentru sisteme automate de parcare, pe care Parkomatic le-a implementat atat in parcari publice, cat si in parcari ale cladirilor de birouri, dar si private din intreaga tara. Pentru aceasta brosura am folosit foarte multe simboluri, dar si imagini reprezentative pentru a evidentia roul pe care Parkomatic il are in solutiile de fluidizare a fluxului de masini din parcari.

publishing design, design, Toud, brosura, brosura lucrari, Parkomatic,

Statii de incarcare pentru autovehicule electrice

Bazata pe o combinatie de albastru (culoarea brandului) si verde (grija pentru natura), brosura despre statii de incarcare electrice evidentiaza cele trei solutii cu care Parkomatic vine pe piata romaneasca: home, business si public. Am vorbit despre avantajele statiilor de incarcare electrice si despre proiectele pe care Parkomatic le-a dezvoltat. Si in acest caz partea de text si numerele au un rol important, partea vizuala venind ca o completare a intregului mesaj. Am mers pe ideea de echilibru, de simplitate, pe transmiterea cat mai clara a mesajului.

publishing design, design, Toud, brosura, statii incarcare EV, Parkomatic,

Afla mai multe despre serviciile pe care Toud le ofera in materie de brosuri accesand link-ul de mai jos si navigand in pagina dedicata.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns