SPA Architecture creare site prezentare pentru birou de arhitectura

SPA Architecture – creare site prezentare pentru un birou de arhitectura

SPA Architecture este un birou de arhitectura din Bucuresti. Membrii echipei SPA Architecture sunt arhitecti cu experienta, care se ocupa, in primul rand, de proiecte de restaurare/conservare. O parte importanta a activitatii SPA Architecture o reprezinta arhitectura de patrimoniu, prin care ei creeaza punti intre vechi si nou punand in valoare trecutul si integrandu-l in viitor.

Noi, echipa Toud, am construit pentru SPA Architecture strategia de brand, indentitatea vizuala si website-ul. Am facut echipa buna cu oamenii din organizatie si a existat o chimie buna, data poate din atractia pe care si noi si ei o avem pentru arta vizuala, pentru forme geometrice si pentru calcule si numere. 

Ultima etapa a fost cea de creare site de prezentare pentru Spa Architecture. Am cautat sa construim o imagine in online simpla, curata, foarte, usor de inteles. Dupa mai multe simulari si discutii, am ajuns la forma finala a site-ului, care pune accent pe proiectele realizate. 

Inca din prima pagina exista focus pe proiecte. Prin poze de dimensiuni generoase si text de dimensiuni mici se creeaza acest efect. Pentru cei care doresc sa citeasca mai mult despre proiecte exista sectiuni dedicate unde sunt aduse toate informatiile. 

Am simplificat si partea de footer. Am ales sa folosim ca fundal culoarea albastru care se regaseste si in logo si am asezat informatia pe doua coloane pentru a fi usor de citit.

Paginile de proiect sunt simple, contin multe imagini si cateva informatii despre echipa de proiect, precum si un document mai amplu despre desfasurarea proiectului care poate fi descarcat sub forma de PDF. 

creare site prezentare, website, web design, web, design, Toud, realizare site web, SPA Architecture
creare site prezentare, website, web design, web, design, Toud, realizare site web, SPA Architecture
creare site prezentare, website, web design, web, design, Toud, realizare site web, SPA Architecture