Ecogeneration- ghid UI design, UI website

EcoGeneration

UI website pentru o platforma de vanzare de produse eco pentru copii, din Elvetia

Proiect

UI website – versiune desktop

Despre organizatie si public

EcoGeneration comercializeaza produse durabile si ecologice pentru copii in toata Elvetia. Viziunea Ecogeneration este de a reconcilia economia cu problemele climatice si de a gasi noi modalitati de a proteja durabil mediul inconjurator. Site-ul va deservi mai multe categorii de public. Cea mai importanta este cea a clientilor efectivi si potentiali, comerciantii cu amanuntul din toata Elvetia, magazinele online si offline.

Website – ecogeneration.ch

Industrie – retail

Tara – Elvetia

Despre schimbare – client

Vrem un design web modern, simplu. Structura paginii ar trebui sa fie clara, structurata si intuitiva. Imaginile sunt importante pentru noi si ar trebui subliniate clar de fotografii mari.

Despre schimbare – TOUD

Am rezonat puternic cu acesta echipa, si pentru noi dezvoltarea sustenabila si protejarea mediului sunt valori puternice, care ne influenteaza atat viata profesionala, cat si cea personala. In acest proiect am cautat sa construim o experienta pozitiva, de la prima interactiune, vizitatorul primeste o „doza de bucurie”. Am utilizat fotografii cu copii, cu natura, culori pastelate, dar si nuante puternice de verde pentru a recrea un univers natural. Am structurat informatia incat sa fie usor de inteles si de accesat. Ne-am folosit de alb, construind o spatiere generoasa. Am cautat sa punem in valoare si furnizorii de astfel de produse eco, care la randul lor inspira prin design si prin viziune.

Livrabile UI website

UI website design pentru prima pagina – versiune desktop – brief primit de la client

Solutia TOUD

Dupa mai multe runde de design am ajuns la varianta prezentata mai jos.

UI for a platform which is selling sustainable and ecological products for children throughout Switzerland

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns