Pastel Chalet realizare site web povestea unui brand turistic

Pastel Chalet – realizare site web, povestea unui brand turistic romanesc

“Pastel Chalet este locul unde timpul se opreste, locul unde traiesti momente pentru suflet.” Pastel Chalet este o poveste creata de Enisa si Bogdan in Vama Buzaului, Parcul National Ciucas. O  pensiune aflata departe de zgomotul orasului si de agitatia cotidianului, un loc unde te poti reconecta cu natura, o oaza de relaxare.

Pe Enisa si Bogdan i-am cunoscut in 2016 cand am construit pentru ei conceptul Timless Story, tabere pentru copii si parinti marca Pastel Chalet, si materialele pentru promovarea lui. Afla mai multe despre acest proiect aici.

Toud a avut provocarea de a reconstrui site-ul Pastel Chalet astfel incat sa poata sa spuna povestea locului si a oamenilor. Prin UI Design, prin elementele de identitate vizuala, prin fotografii surprinse cu maiestrie, prin acest mix, trebuia sa il facem pe omul care ajunge pe site sa inteleaga rapid despre ce este Pastel Chalet si care sunt motivele pentru care ar putea sa faca o vizita aici. 

Astazi, in secolul vitezei, nu mai poti spune doar in cuvinte (nicidecum in cuvinte multe) cat de mare este frumusetea. In procesul de realizare site web, am decis sa spunem povestea locului printr-un mix de fotografie, video si text cu grija la cantitatea de text. Am construit pe baza a blocuri mari, cu imagini si text putin, un website viu colorat, care scoate in evidenta ideea de experienta la Pastel Chalet. Restaurantul detine un loc important in prezentarea Pastel Chalet si a primit in prima pagina o sectiune generoasa. Am cautat sa scoatem in evidenta preparate traditionale, cu ingrediente naturale, cu mancare sanatoasa, prezentand zona de restaurant prin imagini mari, sugestive. 

Am pastrat un meniu simplu, intuitiv si o zona de footer viu colorata, in nuante pastelate care se regasesc si in logo. Si pentru ca am pus accent pe imagini, am construit o zona de galerie, impartita in 4 categorii: Pensiunea, Natura, Restaurant, Activitati. 

Website-ul Pastel Chalet a fost un exercitiu de realizare site web, un exercitiu despre restrangere, despre esente si despre cum faci lucrurile incat sa te transpuna de la prima interactiune intr-o poveste. Credem ca se simte asta de la prima vizita in prima pagina. Tie ce iti inspira site-ul Pastel Chalet? Simti, traiesti povestea, doar din ce iti inspira prima pagina a site-ului?

Pastel Chalet, realizare site web, web design, design, website, Toud
Pastel Chalet, realizare site web, web design, design, website, Toud(3)
Pastel Chalet, realizare site web, web design, design, website, Toud(3)
Pastel Chalet, realizare site web, web design, design, website, Toud
Pastel Chalet, realizare site web, web design, design, website, Toud
Pastel Chalet, realizare site web, web design, design, website, Toud