O propunere de user interface design

Pentru un blog zen din SUA

Proiect

UI website – versiune desktop

Despre organizatie si public

Website-ul se doreste a fi un blog, bazat pe gandirea zen, care isi propune ca prin postari periodice sa aduca raspunsuri unora dinte cele mai complexe intrebari existentiale, precum si dilemelor de zi cu zi cu care oamenii se confrunta. Scopul website-ului este sa evolueze intr-un hub unde oamenii care impartasesc gandirea zen sa comunice intre ei si cu utilizatorii pe diverse teme.

Website – nu este furnizat din cauza NDA

Industrie – comunitate si non-profit

Tara – SUA

Despre schimbare – client

Blogul trebuie sa fie construit pe idealul de simplitate zen, reprezentata de caligrafia zen, gradinile zen si minimalism. Vrem un website simplu, curat, care sa reprezinte naturalete si ordine.

Despre schimbare – TOUD

Pentru acest proiect de user interface design am venit cu doua propuneri total diferite. Una dintre ele este bazata pe imagini puternice, viu colorate, care reprezinta natura, pe cand cealalta propunere abordeaza nuante pastelate, neutre si imagini care inspira la calm.

Ambele propuneri au la baza imagistica zen si urmeaza principiul minimalismului. Am construit doua propuneri de user interface design simplu, curat, ordonat, un design care sa urmeze principiile zen.

Livrabile

UI design pentru prima pagina – versiune desktop – brief primit de la client

Solutia TOUD

Dupa mai multe runde de design am ajuns la variantele prezentate mai jos.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *