Un proiect de user interface design

Pentru o companie de imbracaminte si incaltaminte de nisa

Proiect

UI website – versiune desktop

Despre organizatie si public

Compania este un producator de renume de imbracaminte si incaltaminte dedicate iubitorilor de skateboarding. Cu o istorie in spate si un public bine definit, compania are nevoie de o pagina pentru lansarea noii colectii de toamna 2020. Publicul tinta este reprezentat de catre tineri din intreaga lume care practica skateboarding si care cauta imbracaminte si incaltaminte adecvate pentru acest sport.

Website – nu este furnizat din cauza NDA

Industrie – sport

Tara – SUA

Despre design – client

Clientul isi dorea un redesign al paginii de lansare a noii colectii, ceva fresh si modern care sa se adreseze direct publicului tinta.

Despre design – TOUD

Pentru aceasta propunere de user interface design am ales sa pastram o linie simpla. Inspirata din website-urile marilor companii producatoare de incaltaminte, propunerea pentru pagina de lansare se bazeaza pe imagini puternice cu tineri skateborderi. Am scos in evidenta produsele si am adaugat un video care vorbeste despre viziunea campaniei. De asemenea, in zona de blog am ales un display modern, care sa atraga utilizatorul si sa il determine sa navigheze mai departe in site.

Livrabile

UI design pentru un landing page – versiune desktop – brief primit de la client

Solutia TOUD

Dupa mai multe runde de design am ajuns la varianta prezentata mai jos.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *