Maria Felea lansare colectie Feminine Introspection

Maria Felea – lansare colectia Feminine Introspection

Colectia Feminine Introspection este gata si este vizibila pe site-ul mariafelea.com. Au trecut multe saptamani de cand lucram la noua identitatea de brand. O data cu lansarea acestei colectii, pozitionam brandul Maria Felea drept un brand de accesorii si bijuterii menit sa ajute femeile sa isi aminteasca de sine, sa porneasca o calatorie interioara, la capatul careia sa aiba mai multa iubire de sine. Strategia de brand este construita pe indemnul  – “aminteste-ti de tine”. Dezvoltam pe larg intr-un articol viitor procesul de constructie a strategiei de branding si elementele care o definesc. O data cu aceasta noua colectie am lansat si o noua identitate vizuala, un nou logo, o noua paleta de culori, noi fonturi, noi layout-uri menite sa ilustreze si mai clar si mai convingator elementele din strategia de brand. Si despre aceasta vom vorbi pe larg in articolul viitor. 

Pana atunci, mai jos preluam textul artistei despre colectia Feminine Introspection si adaugam o serie de fragmente din lookbook-ul colectiei.

Lookbook, Feminine Introspection, publishing design, design
Lookbook, Feminine Introspection, publishing design, design

Maria Felea despre Feminine Introspection

CE ÎNSEAMNĂ CU ADEVĂRAT PENTRU TINE A FI FEMEIE?

Și mă refer dincolo de stereotipurile culturale și concepțiile greșite cărora, în cea mai mare măsură, poate nici nu le dai atenție. Vreau să te îndrepți spre partea ta interioară și să-ți găsești sinele tău crud, gol, profund. De acolo vreau să răspunzi la întrebare, din interior.

Prin colecția ”FEMININE INTROSPECTION” vreau să te susțin în conexiunea cu acea parte a ta, în exprimarea ei. Este o invitație să analizezi cum te percepi tu, ca femeie, și ce înseamnă asta pentru tine cu adevărat. Este modul în care exprimi acest lucru fidel felului tău de a fi?

Aceasta este o invitație de a-ți aminti de tine și de a te exprima, de a exprima sinele tău feminin, cel din spatele concepțiilor greșite, temerilor și al expresiilor de sine trăite pe jumătate.

Accesoriile pe care le creez sunt menite a fi o dovadă, un simbol al călătoriei tale interioare, un memento constant să te întorci mereu la tine, să te iubești, să te accepți, să fii blândă cu tine, dar și un mod de a-ți exprima frumusețea interioară și feminitatea. 

Ele sunt create folosind linii curgătoare și materiale delicate care exprimă o parte din felul în care eu simt feminitatea. Folosesc materiale precum catifeaua și voal vintage ca să te îmbrățișeze delicat în călătoria ta. Vintage deoarece trecutul nostru și al strămoșilor noștri este o parte din călătoria ta și cred că pentru a ne exprima în mod autentic, trebuie să facem pace și să ne îmbrățișăm trecutul. 

Aceasta poveste nu este despre obiecte, este despre iubire, descoperire de sine și exprimare. 

Le trimit către tine cu dragoste, speranță și o întrebare pe care să ți-o pui: Pentru mine, ce simbolizează? Și depinde de tine să pui în ele propria ta energie feminină cu visele și speranțele, amintirile, puterea și vulnerabilitatea ta.

Accesoriile pot fi comandate pe site-ul mariafelea.com

Lookbook, Feminine Introspection, publishing design, design
Lookbook, Feminine Introspection, publishing design, design
Lookbook, Feminine Introspection, publishing design, design
Lookbook, Feminine Introspection, publishing design, design