BGF – BURSELE GUVERNULUI FRANCEZ design afis

Afis BGF – Bursele Guvernului Francez

un proiect de graphic design plin de culoare

In fiecare an, guvernul francez, prin intermediul Institutului Francez din Romania, le ofera studentilor romani burse de studii, in Franta, pentru programele de master si doctorat. Pentru ca anul 2020 a fost un an al schimbarilor si pentru ca de cele mai multe ori campaniile s-au derulat in mediul online, si materialele de publicitate s-au adaptat. Astfel, o parte dintre afisele care erau pregatite pentru print sunt acum declinate exclusiv pentru retelele de socializare si mediul virtual. 

In 2020, am construit, in colaborare cu Institutul francez din Romania, un afis pentru anuntul deschiderii inscrierilor pentru bursele oferite de guvernul francez. Brief-ul primit de la echipa din cadrul Institutului cu care am colaborat pentru acest proiect de graphic design a fost unul simplu: avem nevoie de un afis atractiv, construit pentru mediul online, precum si materiale declinate pentru social media. Aveam deja o idee despre cum a fost facut acest afis in trecut, asa ca am construit pe baza materialelor anterioare, dar am ales sa adaugam mai multa culoare. 

Am folosit o serie de tool-uri de design pentru a crea un afis care sa fie atractiv pentru publicul tinta. Dupa mai multe runde de feedback, am ramas la un layout simplu si aerisit in care am folosit cele trei culori care se regasesc pe steagul Frantei, rosu, alb si albastru pentru a scoate in evidenta informatia. 

Mai jos poti vedea care a fost rezultatul final al acestui proiect de graphic design in colaborare cu Institutul Francez din Romania. 

BGF 2022 - Bursele Guvernului Francez - proiect de grafic design
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns