Un proiect de branding si de prezenta web pentru Franta

Au Petit Pêcheur du Moulin Plateau

Am finalizat de putina vreme un proiect de branding si de prezenta web pentru Franta, pentru un mic business din orasul  – Saint Germain des Près.

Scopul nostru a fost acela de a construi o imagine foarte proaspata, plina de viata, pastrand insa simplitatea in design si comunicare. Ne doream ca imaginea acestui mic business sa fie una umana, sa comunice in permanenta elementele de „brand personality” – elemente preluate chiar de le echipa.

Dupa un research amplu asupra pietei acestui busniness, asupra concurentei si in urma analizei feedback-ului primit in trecut de la clientii potentiali ne-am apucat de treaba. In faza doi am construit partea de strategie, care ne-a ghidat in constructia identiatatii vizuale si a site-ului web.

Am ales un mix intre fonturi de mana si fonturi simple, drepte, pentru a ilustra acel caracter uman despre care vorbeam anterior dar si ideea de simplitate, de incredere prin fonturile de tipar.

Am construit un logo foarte simplu ce sugereaza ideea de pescuit dar si de evadare in natura.

Website-ul este un one page, simplu, curat, capabil sa ghideze orice persoana care isi doreste evadarea intr-un cadru natural pentru cateva ore.

Mi multe detalii se pot vedea in reprezentatiile de mai jos.

Site-ul oficial – Etang de pêche à la truite – Au Petit Pêcheur du Moulin Plateau

Au Petit Pêcheur du Moulin Plateau Branding France Logo France création de site web Créer un site internet France
Au Petit Pêcheur du Moulin Plateau Branding France Logo France création de site web Créer un site internet France
Au Petit Pêcheur du Moulin Plateau Branding France Logo France création de site web Créer un site internet France, proiect de branding