Team Aluterm – intranet

Marketing intern

In 2016 am realizat pentru Aluterm Group un portal intern (dedicat exclusiv angajatilor).

Scopul a fost acela de a consolida echipa si de a facilita comunicarea.

Acest intranet are la baza ideea de a permite fiecarui angajat sa se exprime liber in legatura cu toate ideile si trairile lui. Exista o zona dedicata articolelor chiar pe prima pagina. Acestea se impart in 2 mari categorii: articole de interes profesional Aluterm si articole care tine de timp liber, pasiuni si dezvoltare profesionala. In aceste sectiuni ajung si toate fotografiile si filmarile facute in deplasarile comune.

Aceasta paltforma inglobeaza si un forum unde se pun in discutie anumite subiecte interne sau care tin de timpul liber.

O dezvoltare inedita a fost “calendarul de evenimente”, care permite afisarea training-urilor interne, a deplasarilor si mai ales a concediilor.

Pentru a creste transparenta comunicarii cifrelor si pentru a pune in evidenta oamenii foarte valorosi din departamentul de vanzari am construit o pagina dedicata prezentarii cifrelor lunare si trimiestriale si evidentierii a topului in vanzari. S-a dezvoltat si un sistem intern de rasplatire a celor ce performeaza si am construit chiar si niste bancnote interne care se convertesc in bani reali.

Platforma contine si informatii despre toti angajatii – e foarte utila aceasta sectiune pentru in felul acesta ajung sa se cunoasca inainte de sedintele nationale sau team-building-uri colegii din toata tara. Tot aici sunt prezentati colegii noi.

Platforma contine si o zona dedicata documentatiei interne, faciliteaza accesul oricarui angajat (nou sau vechi) la brosuri, fise de concediu, fise de premiere etc.

Platforma este locul unde fiecare angajat isi incepe ziua, rasfoind prin articolele noi si prin alte noutati comunicate. Nu va divulgam toate secretele insa va putem spune ca aceasta platforma functioneaza si ca obiectivele de facilitare a comunicarii si de consolidare a echipei au fost pe deplin atinse.

Pentru aceasta platforma am creat si o identitate vizuala care se leaga de brand-ul comercial – Aluterm Group.

Platforma nu este deschisa publicului larg, site-ul oficial Aluterm Group se poate accesa aici.