h4l – cartierul care insufleteste viata

identitate vizuala, strategie de brand si web design

h4l (home 4 life) este un curent, unul nou in Romania care promoveaza ideea de case construite pentru oameni si nevoile lor. Cei peste 150 de membrii ai echipei h4l isi propun sa ridice case care insufletesc viata, redefinind modul in care se proiecteaza, construiesc si administreaza locuintele in tara noastra. h4l Development este compania care construieste in prezent 7 cartiere in Romania, 5 in Bucuresti si 2 in Brasov, locuinte respectand curentul home 4 life (curentul acesta inseamna o serie de principii si de angajamente, citeste mai multe despre el aici).

Brief-ul in acest proiect a fost unul foarte simplu – schimbam normele de proiectare, constructie, locuire in Romania. In urmatorii 4 ani, construim peste 4 000 de apartamente cu o investitie de peste 400 milioane de euro. Avem nevoie de un brand puternic si o imagine impecabila, ce e de facut?

Pentru noi provocarea a fost enorma, am avut sansa sa luam efectiv partea la crearea acestui curent care va schimba modul in care arata locuintele in Romania.

Am inceput cu intelegerea pietei, nevoilor oamenilor si a valorilor si motivatiilor care stau la baza echipei care dezvolta acest proiect – intitulata simbolic si foarte ancorat in realitate – h4l development – home 4 life development.

In acest proiect, am adunat sute de ore de intalniri (fizice si virtuale) cu oameni care isi cauta un apartament sau o casa sau cu oameni care si-au gasit deja una. Am petrecut sute de ore in workshops cu echipa si cu viitori locatari.

Am creat un sistem vizual capabil sa poata prezenta in armonie primele cartiere h4l dar si viitoarele cartiere.

Totul a fost gandit sub semnul simplificarii pentru a face viata mai usoara a omului care isi cauta un apartament.

Am trecut in acest proiect prin research, multe activitati de tip workshop, strategie de brand, design, design de identitate vizuala, web design si implementare web.

Proiectul a fost lansat catre public in decembrie 2020. Suntem in plina perioada de testare, de imbunatatire a fiecarei interactiuni client potential/existent – organizatie si in pregatirea lansarii a noi proiecte.

Mai multe despre acest proiect puteti descoperi interactionand cu el.