Spune o poveste de Craciun

Felicitari care vorbesc despre brandul tau

Azi, mai mult ca oricand, e important sa spui o poveste. Brandurile care au o poveste si care o dau mai departe cu fiecare ocazie sunt cele care reusesc. Povestea este elementul care inspira, care poate construi incredere, care diferentiaza brandul de competitie si construieste acel sentiment de apartenenta la un grup sau un set de valori.

Azi, daca un brand nu spune o poveste, nu va fi ascultat, e ca un ambalaj care nu adaposteste nimic in interior.

Felicitarile de Craciun sunt o ocazie buna de a spune povestea brandului tau. Cel mai probabil, si anul acesta cele mai multe companii (da, si competitorii tai) vor trimite niste felicitari standard, de stoc. Acest moment al anului devine, insa, o uriasa oportunitate de a diferentia imaginea de brand, de a comunica diferit, de a spune o poveste si de a pune in lumina valorile brandului.

Felicitari de Craciun care spun o poveste, Merry Christmas

In 2015 am creat un proiect altfel pentru AGi Architects, o felicitare care spune o poveste si care iese din tipare.

  • am folosit logo-ul si prin multiplicari ale lui am creat niste modele decorative
  • am construit un model grafic universal – seamana cu motivele romanesti, ucrainene si chiar cu cele nordice
  • prin aceasta carte postala de iarna am reusit sa legam brandul AGI Architects de valori puternice – universalitate, globalizare, constructie, frumos, inspiratie.

Felicitari care spun o poveste, create de la zero, cu un design unic, in corelatie cu brandul tau. Preturi incepand de la 150 de euro.

Felicitari de stoc extern sau stoc Toud care spun o poveste. Fara a avea un design unic, pot comunica o poveste despre brand, prin corelarea cu acesta. Preturi incepand de la 75 de euro.

Primii pasi pentru a lucra impreuna

Ne bucuram sa participam la actiunile tale de comunicare

Te asiguram ca tratam proiectul tau cu maxima atentie si implicare. Credem in lucrurile facute bine si simtim sincer ca numai o astfel de abordare poate duce sectorul serviciilor din Romania la performantele celor din Europa de vest.

Scrie-ne completand formularul si vom face pasi mai departe impreuna. *Toud realizeaza conceptul si design-ul. Toud nu realizeaza print-uri. Toud poate recomanda tipografii la cerere. Pretul include – concept, layout, pregatire pentru tipar si pentru mediul online, ajustare pentru diferite formate.

Primul pas spre "felicitarea cu poveste"

*Toud te poate ajuta sa trimiti felicitarile pe mail, catre clientii tai, intr-un mod profesionist. Pentru mai multe informatii nu ezita sa ne contactezi.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns