Conacul Brătescu – o poveste de brand din turismul românesc

Despre colaborare

Colaborarea dintre Toud și Conacul Brătescu a început natural, cu lansarea unui nou website pentru Conacul Brătescu, mai dinamic, user-friendly și care să păstreze mult din elementele de brand și poveste. Am creat și un blog, am realizat materiale vizuale cu un design modern, simplu și care să prezinte într-un mod armonios povestea celui mai primitor loc din Bran.

Conacul Bratescu o poveste de brand din turismul romanesc brand turistic website Conacul Bratescu
Conacul Brătescu

Colaborarea a mers chiar mai departe de atât. Echipa Toud este acum responsabilă de toate campaniile de comunicare online și prin baze de date (Mailchimp, newslettere), de mentenanța website-ului, de strategia și conținutul Social Media ( Facebook, Pinterest, Instagram, Google Plus), de designul materialelor promoționale realizate cu ocazia evenimentelor sau a sărbătorilor. Mai mult decât atât, ne-am luat responsabilitatea comunicării coerente, constante și consecvente a brandului și  a poveștii Conacului Brătescu.

Conacul-Bratescu-Sarbatori-Pascale-Sarin-Achawaranont-2

Despre Conacul Brătescu

Conacul Brătescu este un boutique hotel autentic din Bran, România. Conacul Brătescu este și o poveste frumoasă de familie, un început ambițios pentru cel supranumit de către turiști „cel mai frumos loc de cazare din Bran” sau „diamantul din inima Transilvaniei”.

Conacul Brătescu a fost desemnat de TripAdvisor numărul 1 în preferințele turiștilor pentru destinațiile din 2016.

12244260_850956738357109_4792752765667186725_o

Conacul Brătescu despre Toud

Suntem mulțumiți de buna colaborare pe care o avem cu voi; simțim că suntem tratați într-o manieră profesionistă și, în același timp, familială. Am descoperit că în ultimul timp chiar anticipați pașii pe care vrem să-i urmăm în dezvoltarea imaginii și a conceptului nostru de business și suntem plăcut surprinși de disponibilitatea și promptitudinea voastră. Ne dorim ca pe viitor să consolidăm această relație, sperând că va fi benefică pentru ambele părți.

Cu drag,

Familia Brătescu

Mulțumim pentru începutul unei colaborări autentice și vii!

Conacul Bratescu, creare site web