Asociatia Centrul Diecezan Caritas Iasi - un proiect design site web

Asociatia Centrul Diecezan Caritas Iasi – un proiect design site web

Asociatia Centrul Diecezan Caritas Iasi este o organizatie non-guvernamentala cu o istorie de peste trei decenii, infiintata in anul 1990. Misiunea acestei asociatii consta in furnizarea de servicii sociale si socio-medicale persoanelor defavorizate din comunitate.

Despre colaborare si un proiect de design site web

Brief-ul acestui proiect de design site web a fost foarte clar – sa dezvoltam un website care sa simplifice interactiunile cu voluntarii, partenerii si beneficiarii, si sa evidentieze in mod corespunzator programele si serviciile oferite de asociatie celor aflate in dificultate. Desi exista deja un website in functiune, acesta nu mai raspundea cerintelor de UX si UI design ale asociatiei.

Proiectul a debutat cu o etapa de cercetare amanuntita, in care am cautat sa intelegem publicul tinta, sa identificam nevoile lor si sa conturam pasii necesari pentru a dezvolta un design de UX si UI potrivit. Am lucrat in stransa colaborare cu echipa Asociatiei Centrul Diecezan Caritas Iasi pentru a atinge cel mai inalt nivel de satisfactie. Sesiunile de feedback au fost constructive si au condus initial la crearea unui wireframe detaliat.

A fost nevoie sa migram o cantitate semnificativa de informatii din vechiul site, pe care am fost nevoiti sa o restructuram pentru a reflecta cat mai fidel devotamentul si dedicarea cu care echipa Asociatiei Centrul Diecezan Caritas Iasi sprijina comunitatea.

Asociatia Centrul Diecezan Caritas Iasi un proiect design site web 2
Asociatia Centrul Diecezan Caritas Iasi un proiect design site web 1
Asociatia Centrul Diecezan Caritas Iasi - un proiect design site web -4-
Asociatia Centrul Diecezan Caritas Iasi - un proiect design site web -5-
Asociatia Centrul Diecezan Caritas Iasi - un proiect design site web -6-
Asociatia Centrul Diecezan Caritas Iasi un proiect design site web 3