Adfaber, web design, website, design, Toud, consolidare brand

Adfaber

Cum sa schimbi lumea prin tehnologie

Design WordPress, Lead Generation, brand consolidation

Traim intr-o societate bazata din ce in ce mai mult pe tehnologie. De la elemente simple care ne fac viata mia usoara si pana la industrii automatizate, totul se invarte in jurul tehnologiei si a evolutiei acesteia. Tehnologia a patruns in toate domenile si ofera resurse si utilizari nelimitate, fiind usor accesibila tuturor. Trebuie doar sa invatam sa o folosim cat mai mult in avantajul unei lumi mai bune, mai sigure.

Cine este Adfaber

Adfaber este un ONG aparte pe piata din Romania. Pentru ca a te diferentia pe piata este un avantaj enorm, cei de la Adfaber au ales sa iasa din tipare. Ei sunt un ONG care promoveaza dezvoltarea societatii si schimbarea sociala prin intermediul tehnologiei. Echipa Adfaber a inteles ca poti contribui la educatia si specializarea viitoarei generatii pentru a imbunatati sanatatea, mediul si lumea in care traim.

Organizand multe proiecte care implica tehnologia, Adfaber vine pe piata cu un challenge pentru romani. Cum sa utilizezi tehnologia in folosul comunitatii si sa constientizam ca educatia in acest domeniu poate sa inceapa de la o varsta frageda. Oamenii trebuie sa inteleaga faptul ca aceasta societate evolueaza continuu, ca suntem in permanenta miscare si ca ne putem construi viitorul doar daca investim in noua generatie.

Proiectele Adfaber se adreseaza, in primul rand, tinerilor, dar si celor care vor sa invete despre programare si tehnologie. Kids in Tech, Hour of Code si Code School sunt cele mai importante trei proiecte pentru copii care se desfasoara in cadrul Adfaber. De asemenea, exista un program de educatie special pentru fetele care au inclinatie spre tehnologie. Technovation este dedicat fetelor intre 10 si 18 ani care vor sa faca o schimbare in lume prin intermediul tehnologiei.

Adfaber, web design, website, design, Toud, consolidare brand

In ceea ce priveste proiectele Adfaber centrate pe parte de sanatate, Pacientul Digital este poate cel mai inovativ din Romania prin ideea pe care o promoveaza – transformarea sistemului medical prin intermediul tehnologiei pentru a facilita accesul atat al medicilor, cat si al pacientilor la informatie. Echipa Adfaber vrea sa duca medicina mai departe de cabinetele medicilor si sa implementeze tehnologia intr-un domeniu in care aceasta a devenit vitala in tarile in dezvoltare din vest. In zilele noastre a devenit un cosmar in Romania sa gasesti medicamentele de care ai nevoie. Adfaber vine in intampinarea acestei probleme cu o solutie simpla reprezentata de o aplicatie, Medfind, care gaseste cea mai apropiata farmacie si cel mai apropiat spital care te pot ajuta. Mai mult de atat, aplicatia permite setarea unei alerte care sa te impiedice sa uti sa iti iei medicamentele la timp.   

Adfaber, web design, website, design, Toud

Rolul Toud

Nevoia Adfaber era legata de structura site-ului in ceea ce priveste accesul pe care vizitatorii il au direct catre informatia dorita. Toud s-a centrat, in primul rand, pe ideea ca fluxul de vizitatori este corect redirectionat spre zona de interes. Pentru prima pagina am ales sa scoatem in evidenta cifre, pentru a creste increderea in ceea ce Adfaber ofera. Am pus accent pe zona de newsletter pentru a creste comunitatea. Am evidentiat legatura catre pagina de donatii pentru a o face mai usor accesibila vizitatorilor. De asemenea, Toud a conceput cover-ul pentru prima pagina, un cover care sa inglobeze toate elementele ce definesc Adfaber.

Adfaber, web design, website, design, Toud, consolidare brand

O alta pagina importanta este cea dedicata proiectelor. Aici am gandit informatia in doua blocuri distincte, educatie si sanatate, evidentiate prin asezarea in pagina si culori specifice. Am facut ca totul sa devina mai usor in redirectionarea traficului intuitiv. Fotografiile relevante, precum si simbolurile sunt elemente puternice in aceasta pagina. Am vrut sa construim ceva curat, simplu si organizat pentru a ajuta vizitatorul sa navigheze mai usor in site.

Pagina de donatii este despre energie, simboluri si zone geometrice. Am ales sa folosim si aici informatii despre proiectele Adfaber pentru ca vizitatorul sa poata rezona cu ceea ce ONG-ul ofera si sa poata intelege pentru ce anume doneza.

Toud a construit pentru Adfaber pagini cu informatie bazata in primul rand pe elemente vizuale si culori specifice brandului. Am scos in evidenta zonele de proiecte si donatii si am ales sa punem accent pe partea de social media prin butoane vizibile. Am ales un design curat, simplu care sa rezoneze cu misiunea Adfaber in Romania de a ajuta tinerii sa se apropie de tehnologie.    

Adfaber, web design, website, design, Toud
1 răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?