Winter Wyman

Interface design pentru o firma de recrutare

Proiect

UI website – versiune desktop

Despre organizatie si public

Winter Wyman este o firma de recrutare premiata care a ajutat nenumarate companii sa identifice, atraga si recruteze personal calificat. Publicul tinta sunt companiile care cauta angajati pe termen scurt sau lung si persoanele in cautarea unui loc de munca.

Websitewinterwyman.com

Industrie – consultanta de afaceri

Tara – USA

Despre schimbare – client

Cu ajutorul website-ului trebuie sa cream o legatura emotionala cu oamenii care cauta locuri de munca, dar si cu angajatorii care doresc sa gaseasca angajati exceptionali cu care sa isi construiasca afacerile. Preferam imagini care sa inspire ambele categorii carora ne adresam, probabil oameni de afaceri si profesionisti care inspira la succes.

Despre schimbare – TOUD

Pentru acest proiect de interface design am ales sa scoatem in evidenta tool-ul prin care se poate cauta un loc de munca. Am pastrat pagina cat mai simpla, cu mult spatiu alb, cu putine blocuri si imagini cu oameni de afaceri si profesionisti. Pentru a crea un interface design usor de navigat si functional, am avut in minte utilizatorul final, persoanele care cauta locuri de munca, in primul rand. Am vrut sa le satisfacem asteptarile si sa ii ajutam sa gaseasca rapid informatia necesara. Am pastrat un interface design cat mai simplu, cat mai concis si cat mai simplu de utilizat.

Livrabile

User interface design pentru prima pagina – versiune desktop – brief primit de la client

Solutia TOUD

Dupa mai multe runde de design am ajuns la varianta prezentata mai jos.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *