Welcome to Taipei!!

Scuze, aici e Bucuresti

Acesta este comunicatul de presa al Primariei Capitalei (2017-04-19). A se vedea juriul!
Premiul va fi de 50.000 de lei brut, suma reprezentând cesionarea exclusivă a drepturilor de autor, nelimitată în timp și spațiu, pe orice suport material și în toate modurile, în favoarea municipiului București, pentru utilizarea lucrării ce va fi declarată câștigătoare.
Alături de Primarul General, din juriu mai fac parte: Prof. Mircia Dumitrescu, membru corespondent al Academiei Române, secția de Arte, Arhitectură și Audiovizual; Adrian Majuru, directorul Muzeului Municipiului București; Anca Boeriu, lector la departamentul Grafică al UNARTE; Dr. Vladimir Nicula , Lector Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu; Ioana Ciocan, Vicepreședinte Uniunea Artiștilor Plastici; Dochița Zenoveiov, brand innovator, „INOVEO”; Bogdan Naumovici, managing partner „23 Communication Ideas”; Corina Vințan, managing partner „Links Associates”; Mirel Palada, sociolog.
Juriul va analiza și va puncta după următoarele criterii: relevanță pentru tema concursului; atractivitate/ design atractiv; originalitate (să îmbine elemente care să reflecte tradiția istorică a Bucureștiului cu elemente care să țină cont de tendințele actuale): funcționalitate (vizibilitate și lizibilitate, să fie ușor recognoscibilă, să poată fi imprimată și pe suprafețe mici fără să piardă detalii esențiale); adaptabilitate (să permită declinarea ulterioară a unor branduri sectoriale, cum ar fi: București cultural, București turistic, București muzical, București sportiv). Cele cinci criterii vor avea o pondere egală în evaluarea fiecărei lucrări, membrii juriului acordând fiecărei lucrări punctaj de la 0 la 20 pentru fiecare criteriu.

A gresi e uman, insa a-ti bate joc nu ar trebui sa fie normal si nici nu ar trebui sa fie acceptat de urbe, de bucurestenii care isi platesc taxele si care au facut niste alegeri.

Regret sincer acest eveniment, care evidentiaza inca o data mediocritatea noastra in sfera comunicarii si a design-ului. Regret sa vad in juriu o serie de personalitai ale acestei bresle.

Regret ca tinerii de azi si cei de maine au si mai putine modele si exemple bune de urmat in tara asta. Slava Domnului ca Romania nu se intinde pe toata planeta si ca exista internet.

Stiu ca in tara asta exista si in sfera design, comunicare, branding, oameni foarte capabili, oameni care au studiat, oameni care au talent, care au pasiune, care au respect fata de meseria lor, oameni care au timp si care au BUN SIMT. Eu cred in ei. Asta e motivul pentru care dezaprob total acest eveniment trist al Primariei Capitalei.

#rezist #BunSimt

Alexandru Grigorescu

logo taipei
bucuresti cover
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns