VINARTE - brosura de prezentare in 4 limbi

VINARTE – brosura de prezentare in 4 limbi

VINARTE – părinții fondatori ai vinului românesc modern

Soare Cabernet Sauvignon, Bolovanu Cabernet Sauvignon si Prince Mircea Merlot sunt primele vinuri iconice VINARTE consacrate in Romania, in ultimul deceniu al secolului XX si inceputul anilor 2000. Ele au adus companiei recunoasterea ca specialista in vinuri rosii de care se bucura si azi, fara incetare. Alaturi de cele rosii, vinul dulce Sirena Dunarii – obtinut din struguri innobilati in anii exceptionali prin expunerea la putregaiul nobil Botrytis Cinerea – a demonstrat potentialul deosebit al cramei si in domeniul vinurilor albe. Toate aceste nume legendare – care constituie, practic, echivalentul Almanahului Gotha al vinurilor nobile romanesti – sunt rezultatele viziunii, filosofiei, investitiilor si muncii oamenilor de la VINARTE. Un producator a carui istorie se confunda, practic, cu cea a vinului modern din Romania, la cel mai elevat nivel.

Despre proiectul realizat impreuna cu Toud

In 2021 Vinarte avea nevoie de o serie de materiale pentru a putea sa isi creasca vizibilitatea pe trei piete asiatice, Japonia, China si Coreea de Sud. Unul dintre aceste materiale era o brosura de prezentare a vinurilor proprii si a povestei acestui producatori de vinuri in 4 limbi. Sugestia Toud a fost sa construim cate o brosura pentru fiecare public, insa brief-ul a fost foarte strict.

Pe baza identitatii vizuale si a fotografiilor proprii am construit o brosura cu texte in 4 limbi, coreana, japoneza, chineza si engleza. Am avut ca obiectiv principal creearea unui layout aerisit, capabil sa captiveze si mai ales sa te faca sa urmaresti usor firul narativ in limba aleasa.

Rezultatul se poate vedea in varianta digitala a brosurii, aici.

Vinarte brosura de prezentare 1
Vinarte brosura de prezentare 3
Vinarte brosura de prezentare 4
Prezentare Vinarte 22 aprilie 2021 DIGITAL Page 25
Vinarte brosura de prezentare 7