Mobile Vintage brosura de prezentare a unui brand romanesc

Mobile Vintage – brosura de prezentare a unui brand romanesc

Mo’Vin este divizia mobila a lantului de cafenele 5 To Go, a carei misiune este de a duce cafeaua de calitate la evenimente. Experienta unica pe care Mo’Vin o creeaza nu este data doar de cafeaua aromata, ci si de cele 8 van-uri retro.

Echipa Mo’Vin a achizitionat 8 masini cu o istorie de peste 70 de ani pe care le-a reconditionat si transformat in cafenele pe roti. Van-urile au fost prezente la unele dintre cele mai cool evenimente din tara, incepand cu anul 2018 cand divizia si-a facut debutul la Art Safari. De atunci masinile Mo’vin au fost prezente la evenimente precum: UNTOLD, Summer Well, Sunwaves, Burger Fest si multe altele.

Echipa Toud s-a bucurat sa faca parte dintr-un proiect unic de a aduce cafeaua de calitate mai aproape de oameni cu ajutorul unei flote mobile de masini vintage. Astfel, am construit o brosura de prezentare in care am surprins povestea Mo’Vin, dar si a celor 4 tipuri de masini care au fost reconditionate si fac parte din flota actuala: Volkswagen T2, Renault Estafette, Citroen H4 si ACC Arvene 400.

Am scos in evidenta elementele unice pe care Mo’Vin le aduce pe piata romaneasca precum cafeaua unica cu aroma intensa, pretul corect sau o viziune diferita, precum si cele 7 motive pentru care sa Get Mo’Vin. Le-am acordat o atentie deosebita van-urilor a caror istorie am povestit-o pe scurt. Cromatica este simpla, urmarind linii alb negru pentru text, pastrand astfel concordanta atat cu logo-ul Mo’Vin, cat si cu cel 5 To Go. Am ales un layout lejer in care elemente din logo-ul Mo’Vin (liniile punctate) se imbina cu texte scoase in evidenta, cifre si simboluri.

Suntem intotdeauna bucurosi sa putem lua parte la astfel de proiecte unice, care vin cu un suflu nou si care inspira.