Maria Felea - lansare colectie bijuterii handmade Flowing Freely

Maria Felea – lansare colectie noua de bijuterii handmade Flowing Freely

Site bijuterii handmade

FLOWING FREELY este o noua colectie de bijuterii handmade Maria Felea. Este diferita, prin abordare, prin design si mai ales prin dorinta artistei de a face din creatia sa un indemn pentru femei sa isi aduca aminte ca incercarea de a fi perfecte doar le limiteaza si ca ar trebui sa isi exprime frumusetea liber.

Colectia Flowing freely este gata si este vizibila pe site-ul mariafelea.com. Aceasta este a doua colectie lansata de Maria Felea dupa rebranding, proces in care echipa Toud s-a implicat intens. Aceasta colectie de bijuterii este menita sa le aminteasca femeilor ca nu trebuie sa incerce sa fie perfecte si ca fiecare este frumoasa in felul ei unic de a fi, de a se comporta, de a arata. Colectia Flowing freely este compusa din inele, bratari, cercei si lanticuri handmade, confectionate din argint si aur de 9K si 18K. Bijuteriile sunt innobilate cu pietre pretioase precum smaraldul, rubinul sau cristale Swarovski. 

Echipa Toud a asigurat implementarea noii colectii in site, comunicarea acesteia in media, precum si vizualul colectiei Flowing Freely.

Cel mai bine despre aceasta colectie vorbeste insasi artista, iata mai jos gandurile ei:

Aceasta colectie este despre a renunta la perfectiune in toate formele ei si a permite imperfectiunilor si frumusetii vietii sa curga libere. Este despre eliberarea de blocajele mentale care te tin inchisa, de judecata de sine, de acel ”nu este suficient de bine, nu este perfect”. 

In relatia cu diferite situatii, cu oameni diferiti, dar cel mai mult in relatia cu tine insati, cum te tratezi, ce standarde pastrezi cand vine vorba de a fi ”perfecta”? Cat de des te accepti pe tine insati cu totul, cu corpul tau ”imperfect”, cu gandurile, cu actiunile tale?

Sper sa iti amintesti ca esti mereu absolut minunata si ca perfectiunea nu are niciun rol in acest lucru. Ideea de perfectiune doar iti limiteaza stralucirea. 

Aceste bijuterii sunt menite sa iti aminteasca acest lucru de fiecare data cand le porti, cand te joci cu bratara la inchietura sau te uiti la bijuteria ta. Te rog sa iti aduci aminte ca trebuie sa renunti la ideea ca tot ceea ce esti, simti sau faci trebuie sa fie perfect. Da-ti frau liber, lasa frumusetea care se afla in tine sa se exprime liber. 

Maria Felea, design, publishing design, identitate vizuala, branding, site bijuterii handmade
Maria Felea, design, publishing design, identitate vizuala, branding
Maria Felea, design, publishing design, identitate vizuala, branding
Flowing circle emerald bracelet
Maria Felea, design, publishing design, identitate vizuala, branding
Maria Felea, design, publishing design, identitate vizuala, branding