Casa Otopeni

Probabil singura casa cu o poveste din Otopeni

Casa Otopeni este, probabil, singura casa cu o poveste din Otopeni. Casa Otopeni nu este o simpla casa din Otopeni, este o casa construita pentru a deveni acasa.

Alexandru, un foarte tanar antreprenor roman, impreuna cu o firma de arhitectura, nu orice firma, una dintre cele mai bine cotate din Romania (ii gasiti numele in brosura) a inceput in Otopeni, un proiect rezindential. Scopul lor a fost acela de a crea in cel mai profesionist mod o casa, dar nu orice fel de casa, una capabila sa devina acasa.

Scopul nostru (Toud), a fost acela de a prezenta conceptul lor, de a pune in lumina avantajele pe care le poate avea o familie care alege in detrimentul unui apartament, Casa Otopeni, dar si in general o casa. Am creat pentru acest proiect o brosura in care am surprins elementele cheie . Inainte de brosura am construit o pozitionare si un set de elemente de branding care converg spre ideea de – acasa.

Am vibrat cu acest proiect, credem in el si credem ca e o alternativa puternica la un apartament in Bucuresti. In plus si pretul pe mp este un atu. Exista studii recente care arata rolul vietii sociale intr-un cartier de blocuri si in microspatiul blocului. Mai mult decat atat, o serie de studii arata in SUA ca dezvoltarile de case individuale – sprawl (cartiere de case, foarte intinse) nu sunt adevarate – spatii pentru viata si ca produc nefericire. In cazul nostru, Casa Otopeni, lucrurile sunt diferite. E un duplex, unul asezat intr-o comunitate, unde viata sociala poate exista la fel ca intr-un bloc. Sunt multe de spus despre proiect, insa multe se vor intelege din brosura si din fotografiile de mai jos.

Casa Otopeni este o poveste despre casa ideala, care exista cu adevarat (caci se poate vedea pe strada Ciprian Porumbescu) si care poate deveni acasa.