Branding scoala de muzica – Melody School – Bucuresti

Branding

In branding e ca in viata, e bine sa incepi cu dreptul. Daca incepi stramb va fi greu sa indrepti, insa nu imposibil. Cele mai multe companii ignora aceasta parte a business-ului si rezuma totul la logo + site + carti de vizita + Facebook. Partea cea mai trista e ca exista oameni, sa le spunem de marketing, care accepta ca necesarul unei companii in materie de comunicare sa fie format din elementele de mai sus si sa le realizeze fara a tine cont de alte elemente. Cu alte cuvinte, de foarte multe ori se construieste forma fara a avea fondul.

Echipa Melody School, ghidata de inspiratie si frumos, a ales sa-si redefineasca identitatea de brand. Lucram acum impreuna la pozitionarea acestei scoli si suntem in plin proces de creare a identitatii.

Aceasta scoala de muzica este diferita prin abordare si prin echipa. Oamenii de aici sunt niste tineri care de mai bine de 20 de ani se “incarca” prin muzica, devin liberi prin muzica, zambesc prin muzica si se hranesc din aceasta arta. In acelasi timp sunt rigurosi, au studiat mult, au exersat mult si stiu pana in adancul sufletelor lor ca muzica e o arta stricta, o matematica a vibratiei. Scriind aceste randuri imi amintesc de Maestrul Celibidache si de lupta lui permanenta de a-i face pe elevi sa inteleaga ca muzica e o arta exacta si ca nimic nu e intamplator.

Povestea e una frumoasa si, ca in toate cazurile in care exista si “oameni frumosi”, este si foarte ampla.

Noi am definit identitatea Melody – School of music pornind de le ideea de libertate pe care ti-o aduce muzica. Libertatea inseamna bucurie, emotie si creativitate.

Brand essence – music is about freedom 

Brand promise  it gives you back your freedom and then you smile, every time

Melody – school of music – este acel loc unde te duci in fiecare zi pentru a zambi, pentru a te simti liber. Este acel loc unde dai si primesti emotie, unde acest schimb se face liber, neingradit. Melody – school of music e locul unde recastigi libertatea, iar asta functioneaza de fiecare data.