app UI design, app design, UI design, design, project

UI app design – Nomos

User Interface design pentru o aplicatie menita sa valorizeze timpul

Proiect – UI app design

UI app design – versiune mobil

Despre organizatie si public

Aplicatia se vrea a fi o banca de timp unde oamenii folosec drept moneda de schimb timpul. Aplicatia permite utilizatorilor sa posteze si sa se alature experientelor enumerate in comunitatea lor directa, precum si sa creeze si sa se alature comunitatilor in general.

Websitenomos.net

Industrie – comunitate si non-profit

Tara – Mexic

Despre design – client

Vrem o aplicatie moderna, atractiva, usor de folosit, distractiva in care utilizatorul sa poata naviga usor si sa poata crea experiente, comunitati, dar si sa se poata inscrie in diverse grupuri.

Despre design – TOUD

Am creat un UI app design simplu, in nuante pastelate, intuitiv, curat, in care utilizatorul sa poata naviga usor, fara prea multe click-uri. Am incercat sa cream,in primul rand, un UI design functional, in care utilizatorii sa poata usor adera la comunitati sau experiente, in care postarile sa fie simplu de facut si urmarit. Am incercat sa nu aducem elemente complexe care sa ingreuneze navigarea, pastrand totul cat mai curat.  Am lasat utilizatorului libertatea de a crea un profil si de intreactiona cu interfata intr-un mod natural si cursiv.

Livrabile

UI design pentru 5 ecrane – versiune mobil – brief primit de la client

Solutia TOUD

Dupa mai multe runde de design am ajuns la varianta prezentata mai jos.

app UI design, app design, UI design, design, project

Despre strategia de marketing a unui APP

Referitor la cum ai putea sa abordezi strategia de marketing a unui app te putem ajuta, scrie-ne si haide sa purtam o discutie. De asemenea iti recomandam acest articol de pe Design Rush – Mobile app marketing strategy.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns