Bulevard Boutique du pain brand logo identity
Bulevard, brand, logo

BULEVARD

Boutique du pain – Curtea de Argeș

Bulevard este un proiect care se leaga de orasul Curtea de Arges, prima capitala a Tarii Romanesti. Doi tineri curajosi au inceput o poveste noua pe temelia unei povesti vechi. In locul unei foste patiserii a regimului comunist ei fac un „boutique du pain” – adica un loc primitor de unde poti sa cumperi produse de panificatie, dar si placinte, cozonaci si alte delicii irezistibile.

Brief: folosim imaginea vechiului loc – Bulevard, construim un brand curat, simplu, premium, prietenos.

Un proiect de brand identity

Am trecut prin procesele de intelegere a pietei, de constructie a strategiei de brand si de realizare a catorva elemente de identitate.

Trecem peste partea de brand purpose, brand essence, brand personality si va prezentam direct zona vizuala. Miza noastra este de a lega acest brand, „Bulevard”, de punctele pozitive ale cofetariei vechi, punandu-l insa intr-o lumina noua, proaspata, europeana, premium. Prin designul tuturor elementelor de identitate urmarim sa oferim o experienta noua consumatorului din micul oras de munte, una pe care nu o va mai intalni aici, astazi…

Prezentam mai jos o mica parte a proiectului, cu promisiunea ca vom aduce noutati la final. Mai jos sunt prezentate o serie de schite legate atat de numele final de brand „Bulevard”, cat si pe propunerea ‘la Bulevard”.

Bulevard – brand communication

Boutique du pain – Curtea de Argeș