• Preturi agentie Toud

    Credem in transparenta totala, iar mai jos poti afla cum calculam noi preturile. Vei afla care este pretul pe ora pentru agentie si cat costa un site simplu de prezentare.

Despre politica de pret toud.ro, pretul pe ora pentru agentie

Pretul de agentie pentru o ora de activitate este de 35 €.

Pretul de agentie pentru creatie, design, strategie si dezvoltare WEB este de 45 € pe ora.

Spune-ne care este proiectul tau si noi iti vom face o estimare de timp necesar de lucru si de cost.

Pretul pe ora poate sa scada cu pana la 10% in cazul proiectelor.

Trebuie sa stii de la inceput ca la Toud vei plati pentru proiect si nu pentru timpul pe care noi il vom investi in fiecare activitate. Estimarile de timp se fac pentru ca tu sa poti intelege anvergura proiectului si pentru a putea calcula un cost estimativ.

La Toud vei plati pe proiect pentru ca ai ales sa lucrezi cu o agentie cu experienta, cu mult know-how si mai ales, cu oameni devotati, pasionati si cu multi ani de studiu.

Vom prezenta de fiecare data cu maxima transparenta costurile proiectelor inainte de inceperea lor, costuri pe care ni le asumam oricat de mult s-ar complica proiectul.

Reper – pretul unui site web

Pentru a-ti putea face o idee iti putem spune ca noi realizam un site de prezentare simplu (dar relevant si conectat cu target-ul si valorile de brand) in aproximativ 40 de ore (aproape o saptamana de munca de echipa). In acest timp echipa noastra va intelege business-ul tau, comportamentul si asteptarile clientului potential, va realiza design-ul si implementarea. Vom asigura optimizarea SEO on-page de baza. Vom crea un cont de Google Analytics unde tu vei putea vedea statistici cu privire la site-ul tau. Vei avea un site modern, usor de folosit de clientul tau, usor de administrat de tine, un site care se actualizeaza singur si care este in permanent sigur. Toate acestea la un cost de 1 650 €.

Iti propunem o simulare!

Spune-ne cateva cuvinte despre proiectul tau.
In urma unei analize, noi vom seta obiectivele si vom face
o estimare de costuri si de timp de executie!

Noi te ajutam sa iti spui povestea!

: ) . . . nu uita sa zambesti!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *